Helgen är över

Med blandade känslor kan man säga att helgen nu är slut, i princip.
Skönt att slippa allt bök å stök å känna lugnet på jobbet i 2v till innan nästa ledigvecka slår in.
Mindre skönt att faktist behöva jobba igen trots att det är ganska kul, men det är ju trots allt hur man än vrider och vänder på det ett jobb.

2 dagars inte alls spec intensivt festande känns ändå, kanske mest med tanke på att det drygt, hmm.. 1-2månader sedan sist?
Nu återstår lite städande för att få ordning på lägenheten. Har trots allt inte varit allt för stökigt trotts folks stundtals väldigt udda beteende, jag menar vem provsmakar egentligen en tugga av allt man har i kylen och lägger sedan tillbak den tuggade varan för att prova något nytt?
Vem äter kakor med i princip hela köksgolvet som kakfat?
Och vem hittar egentligen glädje i att delta i en fest med folk man inte känner för 5 öre utan någon som helst tanke på att göra okända till kända?
Nae, känns lite som fel personer infann sig på fel ställe, gäller givetvis inte alla, men det där med *host*"fjårtis"*host* fester är nog och har nog aldrig varit min grej. Finner helt enket inget intresse.

Ett stort bakslag som dock var ganska oväntat (även om inte alls spec förvånande) att i en stad som vanligtvis har för många krogar sett till hur liten del av befolkningen som infinner sig, att enda krogen vart det fanns intresse för att besöka blockeras av en ful papperslapp tejpad på dörren *Fullsatt*. En "storhelg" som denna bör det väl finnas stort vinstintresse hos krogägarna och därmed utnyttja sina lokaler till max och inte stänga ner halva stället. Menmen.. det är ju å andra sidan ingenting man vet någonting om och bör kanske därmed inte heller utala sig.

Men nu ska vi inte låta allt för bitter heller för det är jag verkligen inte, helgen har faktist haft sina ljuspunkter och jag har faktist haft roligt =) Allt tack vare personerna i sin närhet vart humör och humor ligger på topp. Stort tack till er och speciellt dig!

Nu väntar en ny vecka och jag har ännu inte heller bestämt mig för hur jag ska göra med Heavy Chevyn, should she stay or should she go. Finns några intressanter på henne/den/bilen what ever, och första spekulanten ska väl kanske komma och kika under torsdagen. Då får *ödet* bestämma.

Nu är det snart dags för en söndag med Formel1 på 6an och GTA IV på dumburken, en av de eviga barndoms drömmarna har ju alltid varit att få prova på en Formel bil, ganska typiskt för motorintresserade, men då är det ju i princip det värsta utav det värsta man kan uppleva.


Kommentarer
Suzy puzy

Vi vill se bilder från helgen. :)

2009-11-01 19:16:41
http://susannefors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0