Kul med lite motvind.

Det ska inte vara för lätt alla gånger tydligen, tappade datorn i golvet igår. Vilket slutade med en trasig laddare.
Försöker få en ny på Elgiganten då jag har sån sk. "drulleförsäkring" men uppmanas då kunna uppge serienr på datorn, åker hem och fixar det, kommer tillbak för att få reda på att personen i fråga på Elgiganten gått hem för dagen, dock till det bättre då jag fick tag på en person som verkade mindre brydd om formaliteter och istället visar lite servicemind och genast börjar leta efter en ny org.laddare.
Hittar ganska fort en ny men när jag kommer hem så tycks den inte passa, typiskt.. Hoppas på bättre lycka imorgon.

Åker sedan till jobbet för att byta till sommardäck på bilen, när 4 däcket sitter på plats och jag börjar beundra hur pass mkt bättre det ser ut med 40mm profil på ett par 18"are än 45mm så upptäcker jag rätt fort att 2 av däcken har just 45mm profil!
Olika profil på en Quattro är ju ungefär lika smart som att skala potatis med en sked.
Så imorgon blir det yttligare ett samtal till Luleå och bilhandlaren för lite klagan.

Imorgon ska jag försöka klämma in en tid för att regbesikta skotern hos SBP, väntetiden är egentligen fram till 7juli sist jag kollare men med lite tur och en påse bullar så ska jag förhoppningsvis kunna smöra mig till en snabb besiktning.





Dessutom behöver bilen en rejäl sänkning, åtminstone fram. Så fort man har råd så kommer en sänksats att inhandlas, hujj fy fan för att sänka yttligare en bil. Så sjukt tråkigt jobb men det är värt det i slutändan.

Dagen har dock inte bara bestått utav bakslag och elände.
För idag har Sussie bakat en riktigt god Hallon/citron kaka =)
Nästan halva är redan uppäten hehe ;)


Inte blev det igår inte

Glömde helt bort att uppdatera igår, varför? Därför.
Nae men har väl inte allt för mkt att skriva om heller, förutom att det regnar och snön försvinner, tragedi!!
Men än skall inte skotern ställas undan, Rikgränsen blir det någon dag under helgen om vädret tillåter det och ska försöka hinna med någon liten tur i stan under veckan.

Tänkte även försöka hinna med något så viktigt som att fundera lite på vilket parti man ska lägga sin röst på i höst, jag har ingenarning överhuvudtaget vad som i dagsläget gynnar mig och mina intressen bäst.
Ja menar, vilket parti driver fram en betydligt lägre bensinskatt, stöder friåkning för snöskotrar i fjällen och vill ge mig en högre lön utan att snacka massa skit?!
Borde vara betydligt mer folkval i Sverige, jag kan ju hålla med ett parti i ett fåtal frågor men tycka tvärt emot i en hel hög andra.
Vore då istället inte bättre att vi hade folkval över alla viktiga frågor ang vårt samhälle, infrastruktur, skatter och hur vi fördelar våra pengar vart osv men ändå ha en regering som kan hålla ordning på allt och ta hand om de mindre frågorna.
Det hade ju varit så sjukt mycket enklare och hade fått hela folket mycket MYCKET mer engagerad i vårt samhället rent generellt.






Long time no see

Jaså, finns tydligen folk som läser fast än man inte skrivit på flera veckor, sry att man gjort er besvikna varje dag ni kikat in.
Men har väl varken haft tid ork eller kommit ihåg att skriva något.

Hur som helst har hänt lite sedan sist, påsken är förbi, skoterföret börjar sjunka på sista versen och ja just, ny maskin i garaget (igen?!).



Åter igen tillbak hos Polaris som synes.

Ställt upp i skotercross tävling 24 april här i Kiruna, som tyvärr inte blir av då tävlingen blivit inställd pga den dåliga snömängden, trist men så är det.

Ska försöka vara lite mer frekvent med skrivadet bara orken infinner sig, återstår att se om det håller i sig imorgon.

Tjo!

RSS 2.0