Grattis Susanne! =)

Idag fyller underbaraste år, 20 jämnt närmare bestämt! =)
Välkommen till vuxenlivet å systembolaget ;)

Grattis älskling!


Vart tog julen vägen?

Såg nyss sista avsnittet av årets julkalender, för övrigt det första jag också sett.
Men var det verkligen en julkalender måste jag fråga mig? Vart var tomten? Vart var julfirandet? osv..
Såg mer ut som något dåligt skådespelat barnprogram.
Något säger mig att det handlar om något multikulturellt svammel där man menar på att alla i Sverige firar inte jul därmed ska julkalendern inte vara så traditionell av sig.
HALLÅ DET ÄR JULKALENDERN VI TALAR OM!? Firar man inte jul så lär man väl hur som helst inte sitta bänkad framför tvn kl tidigt på morgonen för att se julkalendern.

Och alla julfilmer man växt upp med, Alla Ensam Hemma filmerna osv, vart har vi dem i tv tablån?

Nåja det är nya tider och nya program, man är för gammal och sentimental och förstå sig inte på dagens halvanimerade/3d filmer Haha. =)

Man kanske bara är lite bitter för att jag medans alla andra sitter bänkade framför Kalle eller Anna jobbar 540m ner underjord, i ett evigt svart mörker. Men jag ser ljuset i tunneln där framme, dock i form utav min egen pannlampa men ljus och men då!

Så nu ska jag laga mig en liten frukost och invänta att underbaraste ska komma hem. Och då menar jag ju inte tomten ;D

Så GOD JUL på er och ha en fruktansvärt bra dag!



//Robin

Back on the track..

Länge sedan sist, minst sagt.
Men har man inte tid så har man inte, eller jo, tid finns det ju alltid men hur man prioriterar den är ju en helt annan sak, och jag väljer att prioritera den på helt annat tydligen. Inte nu för att se det som en bortförklaring för jag tycker att jag lagt min tid väl och bra på de som för mig betyder mest.

Det sägs att det är jul just nu, om jag kan hålla med är det väl lite delade meningar om då jag bla jobbar hela juldagen, julafton, annandagen, hela helgen osv. Men lite känsla mellan fingrarna återfann sig i alla fall idag medans de få julklappar som köpts slogs in, blandat med lite svordommar över att paket allt för sällan har enkla former så som en helt vanlig kvadrat eller liknande, papercut från inslagspappret och tejp som vägrade lossna från rullen. Men jag överlevde med nöd och näppa såhär i sista sekund.

Jag har dessutom äntligen förstått på något konstigt sätt varför alla dessa gubbar/män hela tiden ska skotta sin uppfart, gård, balkong, stig osvosv. För att det helt enkelt är kul och bildar något lite utav ett tvångsbetende. Missförstå mig rätt, jag har skottat vår uppfart, gård, parkering osvosv i mångamånga år (nästan något utav en del av min uppfostran?) Men aldrig riktigt sett glädjen i det hela och mest bara svurit över frysta fingrar och onda ryggar.
Jag har som sagt något av en slags altan/uteplats utanför lägenheten min, som jag så gott skottade upp för ett par veckor sedan. Därefter har snön fallit ner och förstört min fina skottning och tvångstankarna slår in; "såhär kan det ju inte se ut".
I samma veva som man planerar för att gå ut och skotta igen så slår en förkylning rätt in i kroppen, panik uppstår! (dock om men tyst och fridfullt)
Dagarna går medans man velar och tittar ut på snön som ligger där och väntar, som nästan med ett hånfullt leende lägger sig till rätta samtidigt som jag tycker mig se en snöflinga dimpa ner, visandes fingret och ropar ut; "Fuck you, vi lägger oss vart fan vi vill" (Typ något sånt).
Ända fram tills idag, idag då jag är något sånär ledig fram till kl halv 4 då jobbet börjar, idag då jag är frisk och idag då det inte är sjuttielva minusgrader ute.
Idag är dagen då jag drar på mig täckbyxorna och ett par lovikavantar och slås tillbaka!
Snön skall besegras och forseras bort från min altan/uteplats! Till attack!




Tillägg till snön; Ni får mer än gärna landa någon annanstans runt i kring i sisådär meterdjupa mängder så länge ni låter bli min altan/uteplats.

När får vi se dessa snömängder igen må tro:


Vist älskar vi måndagar..?

Jo, om man har ledigvecka så gör man det =)

Blev varken simma eller skoter idag, skyller på dåligt väder å att det tog längre att städa än tänkt.
Men det är en ny dag imorgon också.


(En vit gran är det inte alla som har =D )

Har varit en grymt lugn helg, riktigt skönt att energi depåerna fått sig en tid att återfyllas, nu ska dem tömmas med ännu mer skoterkörning ;)
Underbaraste ligger i sängen å sover, stackarn mår inte så bra så hon ska få all den vila hon behöver.
Och vid hennes knän ligger katten i fosterställning å njuter hehe.
Så nu ska jag gå förbereda middagen =)

Over & out

Återstår bara 7 dagar..

..Av ledigheten.
7 dagar som ska fyllas med allt vad man kan göra utan att behöva stressa.
Mysa med underbaraste, åka bort från stan litegrann, hoppas på att mer snö kommer snart, å bara njuta.
Och framförallt massor utav skoter, trots att snön inte riktigt tillåter det ännu men begäret är för stort för att hålla tillbaka, idag blev det en snabbsväng så man fick kika på kusins nyförvärv som såg riktigt fräsch ut.

Men nu blir det sängen faktist, hade tänkt hinna med att diska(!) städa, simma och köra lite skoter imorgon också :)



Ovanför och utanför!


Inställda planer

Blir tyvärr inget tävlande för min del ihelg.
Mest pga att jag är totalt slut mentalt sett från veckan som varit. Det är seriöst jobbigare att gå i skola än att arbeta, man är ju som van att få röra på sig.
Därtill har tävlingen flyttats pga snöbrist och jag har lyckats skada knät under dagen, så typiskt.
Så jag får nöja mig med att piska RSen runt stadens leder istället i hopp om att mer snö snart ska falla.



Gud bevare Gällivare

Det finns en plats på jorden, där solen aldrig ler.. resten kan ni.

Nej, trött är vad jag är, fysiskt nja, men mentalt. Det ska bli så ruggigt skönt att få komma hem en sväng imorgon. Komma hem, kliva in genom dörren å ge underbaraste en stor kram så som jag saknat henne.

Men innan dess ska jag orka genomlida yttligare en dag av teori.
Idag har vi dock fått göra lite praktiska övningar så det underlättar ju helt klart då det alltid är lite intressantare när man får pilla å lära själv.

Nae nu är det jag som lägger mig i sängen, sprättar en kall och knapara upp de sista av chipspåsen framför 6an som visar Alien vs. Predator, för att sedan somna in och förhoppningsvis sova bättre än igår. Igår hade jag en sk. off/on natt. Dvs jag somnade, 1sekund senare vaknar jag igen av att klockan ringer på mobilen och hela natten har passerat.

Under och in!

RSS 2.0