2010 eller 1010?

Finns det något företag som år 2010 inte tar kort?
Ja tydligen, det är ju tragiskt.

Hade paket att hämta ut från DHL idag, tänkte hinna förbi innan jobbet men när paketet skall betalas får jag svaret -Vi tar inte kort här före kl 08.
Så man får helt enkelt sonika vänta till efter jobbet, som tur är hade vi lite ärenden att göra så hann samtidigt hämta ut paketet.
Gick tillbak dit med kort och påbörjar den tjorviga processen.

Personalen måste ta kortet, ringa till Luleå, göra en transaktion, faxa upp uppg till kiruna, verifiera och signera utav mig. Det hela hade tagit 30sec om de hade varit lite mer modaniserade.

Nåja, nu ligger det 2 uppsättningar xenon ljus i hallen och väntar på montage, en sats till halvljus och en till dimljus.



Snart blir det ändring på den här ljusbilden ;D


4 längder trallvirke ger en bra vink.

På hur låg jag vill ka bakändan på A6an, just nu är den lite väl högt men när bilen fick agera fraktfordon så satte den sig till rätta:

Älskingen passade på att posera upp bilden också ;) hehe


Skitig men bättre än ingenting

Underbaraste tog ett par riktigt fina bilder på tysken idag ( Tack snygging! ;). ), synd dock att den var riktigt skitig. Till och med fågelskit på huven, men man ser iaf hur bra det blev med nya fälgarna.
Härligt att vara tillbak med en bil som faktist ser någolunda bra ut, även om det är bra mycket kvar att göra. Tro mig det kommer se sjukt mkt bättre ut om bara några dagar/veckor framöver.









Och inte ska jag sticka under stolen med att det känns ganska bra att redan nu vara orsaken till lite nackspärr ute på gatorna även fast det är så mkt kvar att göra på ringbäraren.
Det är ju ändå trotts allt därför man håller på och utan lite uppskattning från andra så hade man ju lagt ner direkt. ;)

Monterat å klart!

Rullade in bilen i garaget vid 13,30.
Tog en matpaus vid 16,00.
Googlade demonteringshjälp vid 17,00.
Rullade ut bilen vid 22,30.

Sänksats och 20" fälgar monterade.

Dock nöjde jag mig inte med att bara ha sänkfjädrar, främre fjädrarna kapades 1 varv också, blev perfekt höjd.
Bak lät jag dem vara, trodde det skulle blir bra höjd bak men är något högt för min smak, hade gärna fått sjunka ner 1cm eller så. Men får se efter ett par mil hur det ser ut, om man måste kapa bak också eller om det klarar sig. Måste dessutom göra en ny hjulinställning då jag var tvungen att fuckaup bakvagnens castervinkel för att få ut dämparna.

Tur att jag slängde på fjädrar btw, ena bakre fjädern hade gått av. Inte undra på att den lät så mkt där bakifrån förut då.

Väntar nu bara på att Xenonet ska komma så man får montera å rengöra lyktorna, sen är den nog ganska klar för i sommar.



Får bjuda på en bättre bild när vädret klarnat å bilen är tvättad..


Förbannade Däckia!

Om man säger att fälgarna ska vara klara till nästkommande dag kl 14 så skall dem ju vara det också!
Tur nummer ett idag till Däckia slutade med att endast 1 däck var klart. Tydligen har de inte fortsatt montera de andra däcken för att fälgkanten ligger utanför däcket (tyskstuk). Tydligen viste dem inte vad det var och trott att jag beställt fel däck till fälgarna, hoff jag är väl inte dum heller..
Får svaret att komma tillbaka vid 16.

Kl 15.50 kommer jag tillbaka, fälgarna är inte ännu klara, kom tillbaka innan vi stänger kl 16.30

Jag kommer tillbaka 16.20 och det ser relativt dött ut.
"-Nä inte är dom här, de slutade en kvart efter att du var här förra gången" Får jag till svar av en i personalen som nöter övertid.

Nötter!!!

Hang on, Its going to be a bumpy ride..! Ya man.

Idag kom nya 20"arna och däcken hem, genast iväg till Däckia för att däcka på dem, imorgon glider Audin på nya sulor, shit vad hög den kommer vara när jag inte ännu heller fått på sänkningen..




!!Helg!!

Då var det äntligen helg! Känns gudomligt skönt, samtidigt som jag är sjukt trött, 2h sömn inatt måste betyda att man får ta en femma mitt på dagen idag =)

I sommar vill jag uppfylla en livslång dröm.

1993 tillverkades en bil, eller rättare sagt 4 versionen av en bilmodell.
1994 var förstå gången jag fick upp ögonen för denna bil, dvs 5år gammal.

Det var alltså innan den här Fast and Furious hypen, innan Need for speed hypen, innan alla började skaffa denna bil. Eller ja, alla är nog att ta i men många.

Talar givetvis om Toyota Supra MkIV.

I snart 16år har jag velat ha denna bil och i sommar så har jag faktist möjligheten. Jag har ett fast jobb och hade rent ekonomiskt sett kunnat ta ett lån för att köpa mina drömmars bil.
Men det är nog inget jag vill göra, även om de är väldigt lätt sålda bilar om något skulle gå snett. Men att ha lån är inte kul då jag just börjat få bort mitt lån på skotern i och med att jag sålde bort den, så att börja på ett nytt lån igen känns inte aktuellt.
Det är ju faktist inte så kul att vara belånad, att varje dag ha det i bakhuvudet även om det är mer eller mindre man lägger tankarna åt det håller. Så det kommer bli skönt att snart bli skuldfri, rent mentalt även om det ekonomiskt för stunden gör mindre skillnad =)

Helst av allt vill man ju ha en Supra mkIV konverterad från twinturbo till singel turbo, men en n/a (utan turbo) hade lätt dugit för mig, med 240 bakhjulsdrivna hk blir det rätt lagomt om man har det som en "every day car" och ändå ganska bra putta.
Det är ju ändå för designen man köper bilen ;)

Helst vit alternativt svart är de enda färgerna som är intressanta.



Nu ska jag inte säga för mkt för tidigt men vi ser ju hur det blir..


Sova bör man annars dör man.

När man bara sover 4h per natt så är en stödvila mitt på dagen väldigt behövelig.
Under förmiddagsveckorna (spec tidiga förmiddagsveckorna) så blir det oftast inte mer än max 4h sömn per natt, inte för att jag har några sömnproblem eller så vilket var och varannan person verkar ha nu för tiden.
Men för att man inte vill missa hela dagen, ska jag få i mig 8h sömn så skulle det betyda att man måste gå sova kl 20, och vem under 65 gör det egentligen!?

Istället funkar en stödvila mitt på dagen exeptionellt bra, oftast för att inte säga alltid så sker denna stödvila medans underbaraste är på jobbet så man inte missar något tillfälle att få umgås med världens härligaste person!


Smaklös cola

Provade köpa världens nyttigaste cola idag, XS-Cola.
Den må vara nyttig, men inte tusan var de cola.
Det var kolsyrat vatten med cola smak, väldigt lite sådant också. Det måste nog vara bland de mest konstiga jag smakat i dricka väg, total flopp..


Känns värt med snö, eller inte..

Tvättade bilen idag, tänkte låna Sussies systemkamera och fota några fina bilder.
Efter att ha släppt av underbaraste på jobbet så han jag ta 2 bilder med min kompaktkamera innan snön började vräka ner, typiskt.

Det fick i allafall duga så nu ligger bilen ute på blocket,köp ;)
http://www.blocket.se/kiruna/Audi_A6_2_4_Quattro_27449203.htm?ca=1_8&w=0




Hejdå grisen!

Igår var det dags att vinka hejdå till Polarisen.
Fick det jag ville ha för den så 15min senare stod den på för mig någon okänd persons släp och jag stod kvar med massa papperslappar i handen.



Undrar vad vi ska hitta för leksak nu då ;P

Bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin


RSS 2.0