Yttligare ett steg i rätt riktning

Både KMK och VSK (Kiruna motorklubb/Vinterstadens skoter klubb), har nu fått in medlems ansökningarna och väntar nu på att avgifterna ska betalas in.

Här är man duktig och stödjer båda föreningarna för att främja Kiruna som Sveriges största skoterstad. TROTS att kommunen iår bestämt att av ekonomiska skäl skära in på ledunderhållet!!
Vilket betyder att vi iår kommer ha 110mil opistad led. 
Som egentligen gynnar mig då jag kan se det som träning då mjölksyran suger i magmusklerna av smärta när den lilla plastskeden på styret ligger pressat mot handtaget i whoppisarna, men är ett stort bakslag för ex turistnäringen som lär få ett riktigt kasst rykte i framtiden efter den här vintern.
Och alla vet ju att rykten sprids likt svininfluensan i dålig media.

Nåja, såfort avgifterna betalats och man registerats som medlem så blir det att kasta in en ansökan till tävlingslicens hos svemo och anmäla sig till Hill-X tävlingarna. Förhoppningsvis blir det fler i vinter också.

Känns som det börjar bli dags att plocka hem lodjuret igen och börja preppa inför vinterns bravader, då den ser allt annat än vacker och ren ut efter sommarens bus i vass och vatten.



Från nytt till gammal, finns det något som är så klassiskt och retro som NES 8-bit? Nae jag skulle inte tro det va..
Just därför har det beställts en konsoll för att återuppleva gammla minnen med obekväma kontroller, tummar med skavsår och fyrkantiga ögon blandat till 8bits melodier.
För vem kan glömma bort klassikerna så som Supermario Bros 1 & 3, Bubblebobble, ice climber, Blades of steel. And so on.
Kan knappt bärga mig tills telefonen smsar "Du har ett paket att hämta.."!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0